На есен с песен – в академията на Телерик


Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/pavelkol/public_html/wp-content/plugins/buonzz-anti-xss-filter/buonzz-anti-xss-filter.php on line 977

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/pavelkol/public_html/wp-content/plugins/buonzz-anti-xss-filter/buonzz-anti-xss-filter.php on line 978

>

На есен с песен – в академията на Телерик

В разгара на лятото и разгара на кандидатстудентската кампания на българските университети, започва и подготовката за новата учебна година в софтуерната академия на Телерик. И ако тази година сте решили да инвестирате времето си в квалификация и усъвършенстване в един от най-бързо развиващите се сектори, задължително погледнете програмата на академията.

За четвърта поредна година от академията, ще предоставят качествено безплатно обучение в обалaстта на софтуерното инженерство. За четвърта поредна година българското образование получава сериозна подкрепа от инициативата на една компания, а всички компании в ИТ сектора в България получават по-добре подготвени специалисти.

Тази година там ще се обучават най-малко 700 човека в разнообразни модерни специалности. Към съществуващите специалности “.NET разработчик”, “QA инженер” и “Софтуерен инженер по поддръжката на клиенти”, са добавени и все по актуалните специалности: “Уеб front-end разработчик”, “XAML front-end разработчик”, “Разработчик на сървърни услуги”, “ASP.NET уеб разработчик”, “Разработчик на мобилни приложения”, “Windows 8 разработчик”, “Специалист по дигитален маркетинг”.

Отново от академията предоставят две възможности за обучение – присъствено и онлайн. Всички курсове са напълно безплатни и единственото нещо, което трябва да направите е да се регистрирате на http://academy.telerik.com/academy/ със CV и мотивационно писмо. За да станете част от академията трябва да преминете приемни изпити (IQ, английски език и ИТ тест).

Радвайки се на слънцето и на лятото помислете сериозно за уменията си и за бъдещето си развитие, защото занятията на академията започват септември месец, а личният ми опит показва, че местата свършват много бързо!

Петя Липева (Маркетинг специалист @ ISG technology)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *