За мен

Снимка на Павел Колев

Име:

Павел Димитров Колев

Университет:

Факултет по математика и информация

Месторабота:

Минала месторабота:

Интереси:

Web Front-End Development, javascript, ASP.NET, Mobile Development, Optimization, Sound & lights setting and manipulation

Текущи курсове:

Получени сертификати:

 • Web Development with ASP.NET MVC
 • Web Development with ASP.NET Webforms
 • Web Front-End Development
 • Client Side Web Development
 • Mobile Development
 • SEO
 • Telerik Software Academy
 • Sharepoint Administration and Configuration
 • Photoshop – web, печат и анимация
 • Sharepoint Development
 • NASA Space Apps Challenge – People’s Choice award

Текущи проекти:

Списъкът не е наличен


4 Responses to “За мен”

 1. This is your BOSS – Graham. Why are you reading this reply and not working on Wincor Nixdorf project?

  LOL
  Great news on the traffic and your BLOG

 2. Димитър Иванов says:

  Здравей,Павел. Скоро започнах видео уроците за Уеб Дизайн с HTML 5, CSS 3 и JavaScript.Стигнах до твоето представяне на структориране с HTML и прилагане на CSS за стирилизацията на документа. Като за начало бих ти предложил да изгледаш видеото, по което ние курсантите учим online водено от теб. Пълен ХАОС. Сигурен съм,че разбираш от професията си,но обяаснявайки си абсолютно неорганизиран. Започваш да обясняваш нещо , изведнъж сменяш темата,почваш второ и завършваш с трето…Чуват се коментари , като *ако тука цъкнеме ,ще излезе not found,после ако тука натиснеме РАЗБИРАСЕ пак ще излезе not found…и всичко това , защото някой не е приготвил предварително архивите и РАЗБИРАСЕ не мога да ви го покажа НАГЛЕДНО…* т.е. ние сме длъжни да си го представим,а се предполага,че сме дошли да изкараме курс. Добре. После тези термини, като *пичове,на google му е КОФТИ,шукарийки,Наков после като ни види ще има ДА, ТЪ ААА ТУКА БЯХ ТРЪГНАЛ ДА ВИ ПОКАЗВАМ,ЧЕ АКО ТУКА СЪЩО МАХНА СТИЛОВЕТЕ И ТУКА СЪЩО МАХНА СТИЛОВЕТЕ ТОВА СА АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ…. ЕДИН И СЪЩ САЙТ,готин пример,ако имам интернет кво стана бе,аре бе,ПРЕДСТАВЕТЕ си че току що се отвори сайта на Наков,ПИЧ ТИ ТЪП ЛИ СИ , ЗАЩО СИ ГО НАПИСАЛ ТАКА…* са абсолютно офенсивни и като цяло неподходящи за Вашата аудитория (в едно от видеата коментирате ,че сте втори във света) Може би всички тези “ЛАФОВЕ” са интересни и развлекателни за една 18 годишна персона,но не мисля,че един сериозен човек би се въодушевил от тази пародия. Тук бих искал да добавя,че в никакъв случай съм саркастичен или с мотив да обидя някого,но съгласете се че това не е нито форма,нито начин да се обръщате към една аудитория от 3000 човека , както беше споменато в първото видео.В крайна сметка мисля,че е редно да се уважат всички тези хорица,които по една или друга причина сме ви повярвали ,отделяйки от свободното си време с една единствена цел, да се научим от най добрите,както се предполага ,че сте Вие. Вярвам,че ще проявите разбиране.

 3. Георги Филипов says:

  Аз лично смятам, че Павката , както и всички негови колеги са на достойно ниво по знания и всичко свързано с един такъв курс. Наистина в един момент нещата изглеждат малко неорганизирани, но това е проблем, който не зависи изцяло от един човек или основно от човек дори. Имало е доста случаи в които са възниквали технически проблеми и въпреки това лекторите са се опитвали да направят всичко по силите им лекцията да протече нормално. В доста от случаите се случват неща независещи от тях, като прекъсването на интернет връзката, проблем с озвучението и доста такива неща от технически характер. Относно жаргоните които използват лекторите аз лично съм доста положително настроен към това, защото съм сигурен, че ако цялата лекция протече на техническо ниво и изцяло на компютърна терминология, на голяма част от аудиторията ще им бъде доста неразбираемо и скучно. Все пак се смята, че доста голяма част от обучаващите са млади хора, които спонтанно или не използват подобен род фрази в ежедневието си. Лекторите се опитват да ни е забавно. Винаги представят нещата по начин който е достъпен от всеки. В този ред на мисли какво би трябвало да кажем за Наков, когато в една от лекциите му се зададе въпроса: дали може да се използват .cur файлове за разнообразие на курсора. Можеше просто да го обясни на научно ниво и голяма част от аудиторията да го гледат “умно” да кимат с глава уж, че го разбират какво говори а в същност у тях да се зараждат въпроси от сорта – а бе тоя какви ги бръщолеви, нищо не схванах. Нещата от тях са представени по начин който ни кара да чувстваме компютъра като одушевен предмет с който все едно разговаряме. За мен Наков, Павката и Дончо са едни от най-добрите и достойни лектори от лекторите които са водели до момента. И аз искам да отбележа, че написаното в този коментар е мнение видяно през моите очи с което не искам и нямам намерение да провокирам, възхвалявам или обиждам някого.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *