Проекти от курса “Уеб дизайн с HTML5, CSS3 и JavaScript”


Преди по – малко от месец завърши първата част от курса по Уеб дизайн, организиран от Академията на Телерик. Понеже участниците не бяха задължени да показват проектите си пред всички – ето част от проектите, на хората, които решиха да ги споделят, както и точките, които са получили (максималният брой точки е 155). Проектите бяха оценявани за качество на html, css, семантичност на кода, качество на кода, реализирана функционалност, оптимизация на картинки и др. Бонус точки се получаваха за реализиране на коректен response design, използване на javascript, време за зареждане на сайта, заявки към сървъра, изпозлването на less/sass, seo и др.

Забележка – информацията за проектите е взета от форума на Академията на Телерик. Някои хора не са регистрирани с имената си, затова са означени с XXXXX или не са посочили точките си и затова за точки имат XX.


2 Responses to “Проекти от курса “Уеб дизайн с HTML5, CSS3 и JavaScript””

  1. Mimi B. says:

    А има ли някъде публикуван целия код на страниците, с WordPress кодирането? За новите студенти в Академията би било много интересно да видят как са направени страниците, особено на хората с най-висок резултат.

  2. Mariela says:

    Има ли някъде публикуван целия код на страниците, с WordPress кодирането? За новите студенти в Академията ще е много интересно да видят как са направени страниците, особено на хората с най-висок резултат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *