Академия за работещи и начинаещи

Академия на Телерик

Академия за работещи и начинаещи

Сигурно вече сте чували за Академията на Телерик. И сигурно вече знаете, че е доста голямо предизвикателство, особено за работещите и начинаещите. Бихте ли опитали ако това се промени?

На 25 април 2013 за първи път в Академията на Телерик (академия за софтуерни инженери) ще се проведе пролетен прием. Обученията както винаги са отворени за всички начинаещи програмисти или хора с повечко опит, желаещи да го обогатят. Този прием обаче ще е изключително благоприятен към работещите хора, с амбиции и влечения към софтуерното инженерство. В продължение на почти една година – до февруари 2014 записалите пролетната академия ще се обучават самостоятелно от вкъщи като ще имат достъп до всички видеа, презентации и материали. Основната разлика с есенната академия е, че записаните ще имат два пъти повече време за приключване на задачите за домашно и за освояване на материала. След края на това самостоятелно обучение, курсистите ще могат да се включат присъствено в Академията, ако разбира се се чувстват достатъчно подготвени и все така мотивирани за развитие.

В допълнение уроците ще предоставят фундаментални знания, което дава възможност на всички кандидати да се включат в цялостната програма за подготовка на софтуерни инженери или поне в отделни онлайн курсове извън програмата, независимо от досегашните им знания или опит.

Последните издания на Академията бяха изключително натоварващи и много от участнииците не успяваха да насмогнат с предавания материал и се отказаха. Пролетния прием в академията е една чудесна възможност за всички, които им е дошло в повечко, но въпреки това желаят да опитат отново. Този път време ще има достатъчно.

За всички начинаещи, работещи, отпаднали при предишни издания, студенти, ученици, хора, желаещи да сменят заниманието си, пролетния прием в Академията на Телерик се явява чудесна опция за развитие.

За по – подробна информация и описание на самото провеждане на Академията моля посетете официалния сайт – Академия на Телерик


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *